Miljonair gadgets

Wanneer je een fortuin hebt verdiend, misschien met werk of met een loterij, dan wil je je huis natuurlijk graag oppimpen met wat leuke miljonairs gadgets. Dat is exact wat wij voor je hebben gevonden: onbetaalbare maar zeer speciale en interessante gadgets voor een miljonair die niet zullen misstaan in je nieuws villa. Ben jij benieuwd naar de mooiste en tevens duurste gadgets? Bekijk dan het onderstaande lijstje:

De ultieme 'villain chair'

Je kent ze vast wel: die mooie bruine leren fauteuils waarin maffiabazen en rijke ondernemers uit de onderwereld plaatsnemen wanneer ze een plan beramen. Een dergelijke 'villain chair' kun jij nu in je eigen huis neerzetten. Deze topper kost wel een fikse duit, namelijk €5625,-. Maar dan heb je ook wat.

Het duurste mobieltjes

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Maar je hebt altijd de baas boven baas. Daarom is er nu het allerduurste mobieltje dat voor het luttele bedrag van ruim €35.000 te verkrijgen is. De Motorola is bezet met diamanten en afgewerkt met 18 karaats goud. Dat is de reden dat je er meer voor betaald dan voor een gemiddelde auto.

Google Glass

De ultieme gadget voor de rijkerds: een Google Glass. Waarom? Het is een mooie gadget, het is Apple én het is nog niet verkrijgbaar. Wellicht dat je bij de selecte groep van testers mag zodra je een aanvraag doet en veel duiten neertelt voor de high-tech bril, maar we verwachten dat je moet wachten tot het populaire apple item in de winkels ligt. Dat wordt waarschijnlijk begin 2014.

Gouden MacBook

We blijven nog even in de technische gadgets. Een laptop heeft iedereen, maar een gouden laptop is speciaal. Apple heeft een heuse 24 karaats macbook uitgebracht. Voor €25.000 ben jij de trotse eigenaar van dit dure speeltje. Je kunt kiezen uit drie formaten: 13, 15 of 17 inch. Per jaar worden er pér formaat 9 gouden varianten geproduceerd. Het kost je een aardige duit, maar dan heb je wel een zeer uniek apparaatje tot je beschikking.

Spelregels Weekend Miljonairs

Weekend Miljonairs, Who Wants To Be a Millionaire... het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is ongetwijfeld een van de leukste en sp

> Lees meer
Luxe vakantie

Luxe miljonairsvakantie

Het is het moment waar, door de meeste een jaar lang naar uitgekeken wordt. Er wordt jaarlijks veel geld aan uit geg

> Lees meer
Awards en prijzen

Slumdog Millionaire is met recht een ware topper op filmgebied te noemen. Toen de film in 2009 uitkwam, was iedereen razend enthousiast. Da

> Lees meer