Wordt miljonair met gokken

Er zijn veel verschillende manieren waarop je miljonair kunt worden. Eentje is natuurlijk om heel hard te werken of bijvoorbeeld iets uit te vinden. Maar je kunt ook je geluk beproeven door online te gokken en daarmee miljonair te worden! Er zijn genoeg mensen die het hebben klaargespeeld, dus waarom zou het jou niet lukken?

Annette Obrestad: de online poker miljonair

Een goed voorbeeld van iemand die met gokken veel geld heeft verdiend is de Noorse Annette Obrestad, en wel met online poker. Ze won op haar 18de het main event van de World Series of Poker en harkte daarmee 1 miljoen Engelse ponden binnen. Hoe ze daar terecht kwam? Door op het internet online toernooitjes te spelen. Door veel freerolls te winnen, won ze tickets voor real-money toernooien, die ze vervolgens ook weer won. Daardoor kreeg ze veel prijzengeld binnen waarmee ze andere toernooien speelden. De toernooien werden steeds groter, en de prijzen ook. Het resultaat; tot en met juni 2011 won ze 3,7 miljoen dollar in allerlei live events. Maar het begon allemaal met online toernooitjes. Online poker kan je dus zeker miljonair maken! Bezoek een poker portaal voor alle mogelijkheden (tip: het Pokerenonline.info online poker portaal).

Online bingo miljonair

Ook met het spelletje bingo kun je eenvoudig miljonair worden. Dat bewees de Britse John Ochard. Met bingo spelen op een batman bingo machine haalde hij met een inzet van 30p. de ultieme hoofdprijs binnen. Meer dan 5,8 miljoen pond werd er bijgeschreven op zijn rekening. Dit is meteen de hoogste prijs die ooit is gewonnen met online bingo. Het fijne aan deze game is dat je er in principe niets voor hoeft te leren. Dit is een online gokspel dat praktisch iedereen kan spelen (tip: Bingo spelen online met bonus of gratis).

Rijkste vrouwen van de wereld

Hoewel de top van rijkste mensen ter wereld voornamelijk wordt aangevoerd door mannen, zijn vrouwen ook goed voor enkele miljarden. Veel vr

> Lees meer
Accessoires voor de rijken

Accessoires voor rijke mensen

Op straat worden ze direct herkend, dames en heren die veel te besteden hebben. Je herkent ze aan de dure kled

> Lees meer
Kleding shoppen als miljonair

Wanneer je miljonair bent, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleding te dragen. Kleren maken de man (en de vrouw), dus een goede ou

> Lees meer