Acteurs in Slumdog Millionaire

De film Slumdog Millionaire is een vrij uniek project. Men gebruikte namelijk niet alleen volleerde acteurs, maar ook kindjes uit de sloppenwijken. In eerste instantie werd dit sterk afgeraden, omdat men vond dat het een te grote verandering voor de kinderen zou voortbrengen. Regisseur Danny Boyle vond dit onzin: Deze kinderen worden al hun hele leven onderschat, dus waarom zouden wij dit dan ook doen? De sloppenwijk kinderen kregen dus gewoon een rol in de film. Sterker nog: ze wonnen zelfs Screen Actors Guild Awards.

Dev Patel

Behalve de kinderen spelen er uiteraard ook volwassen acteurs in de film. Dev Patel speelt bijvoorbeeld de hoofdrol. Voor deze rol had hij alleen wat noemenswaardige ervaring als een regular in een tv serie. Na dit film avontuur is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Hij acteert nog steeds.

Anil Kapoor

Anil Kapoor speelt de host van “Who wants to be a millionaire'. In eerste instantie hadden ze de officiële host van de show gevraagd, maar deze sloeg de rol af. Daar zal hij zeker spijt van hebben gehad. Ook Kapoor acteert nog steeds. Hij speelt onder andere rolletjes in de serie '24' en werkt aan diverse films.

Freida Pinto

Tenslotte hebben we Freida Pinto. Deze Indiase actrice en model vertolkt de rol van het oude vriendinnetje van Jamal, genaamd Latika. Deze rol heeft haar voorgoed op de kaart gezet qua acteren, want sindsdien heeft ze niet meer zonder werk gezeten. Momenteel zijn er weer twee films van haar in pre-production.

Rijkste vrouwen van de wereld

Hoewel de top van rijkste mensen ter wereld voornamelijk wordt aangevoerd door mannen, zijn vrouwen ook goed voor enkele miljarden. Veel vr

> Lees meer
Speel Who Will Be a Millionaire

De spelregels zijn erg gemakkelijk: je krijgt vijftien vragen over diverse onderwerpen. Bij elke vraag horen vier mogelijke antwoorden. Het

> Lees meer
Luxe vakantie

Luxe miljonairsvakantie

Het is het moment waar, door de meeste een jaar lang naar uitgekeken wordt. Er wordt jaarlijks veel geld aan uit geg

> Lees meer