Miljonair gadgets

Wanneer je een fortuin hebt verdiend, misschien met werk of met een loterij, dan wil je je huis natuurlijk graag oppimpen met wat leuke miljonairs gadgets. Dat is exact wat wij voor je hebben gevonden: onbetaalbare maar zeer speciale en interessante gadgets voor een miljonair die niet zullen misstaan in je nieuws villa. Ben jij benieuwd naar de mooiste en tevens duurste gadgets? Bekijk dan het onderstaande lijstje:

De ultieme 'villain chair'

Je kent ze vast wel: die mooie bruine leren fauteuils waarin maffiabazen en rijke ondernemers uit de onderwereld plaatsnemen wanneer ze een plan beramen. Een dergelijke 'villain chair' kun jij nu in je eigen huis neerzetten. Deze topper kost wel een fikse duit, namelijk €5625,-. Maar dan heb je ook wat.

Het duurste mobieltjes

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Maar je hebt altijd de baas boven baas. Daarom is er nu het allerduurste mobieltje dat voor het luttele bedrag van ruim €35.000 te verkrijgen is. De Motorola is bezet met diamanten en afgewerkt met 18 karaats goud. Dat is de reden dat je er meer voor betaald dan voor een gemiddelde auto.

Google Glass

De ultieme gadget voor de rijkerds: een Google Glass. Waarom? Het is een mooie gadget, het is Apple én het is nog niet verkrijgbaar. Wellicht dat je bij de selecte groep van testers mag zodra je een aanvraag doet en veel duiten neertelt voor de high-tech bril, maar we verwachten dat je moet wachten tot het populaire apple item in de winkels ligt. Dat wordt waarschijnlijk begin 2014.

Gouden MacBook

We blijven nog even in de technische gadgets. Een laptop heeft iedereen, maar een gouden laptop is speciaal. Apple heeft een heuse 24 karaats macbook uitgebracht. Voor €25.000 ben jij de trotse eigenaar van dit dure speeltje. Je kunt kiezen uit drie formaten: 13, 15 of 17 inch. Per jaar worden er pér formaat 9 gouden varianten geproduceerd. Het kost je een aardige duit, maar dan heb je wel een zeer uniek apparaatje tot je beschikking.

Speel Handless Millionaire

Hou je van een simpeler spelletje? Dan is Handless Millionaire iets voor jou. Dit spelletje is super eenvoudig te spelen: in het midden van

> Lees meer
Kleding shoppen als miljonair

Wanneer je miljonair bent, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleding te dragen. Kleren maken de man (en de vrouw), dus een goede ou

> Lees meer
Geld beleggen

Als de rente van de bank lager is dan de inflatie wordt het gespaarde kapitaal over tijd steeds minder waard. Er zijn daarom verschillende

> Lees meer