Miljonair worden door de loterij

Het is de droom van menig persoon: die dag dat alle cijfertjes op je lot of kraslot overeen komen met de getrokken nummers en je enkele miljoenen rijker bent. De grootste prijs die ooit in Nederland is uitgekeerd ligt ergens rond de 38 miljoen. Dit is natuurlijk al een gigantisch bedrag, maar zoals je weet is in Amerika alles groter, dus ook de loterijprijzen. Zo is de hoogste jackpot die ooit is uitgekeerd meer dan een half miljard! Drie amerikanen mochten 640 miljoen dollar delen. Daar kun je nog eens een lekker relaxt leventje mee leiden. Maar aangezien de prijs werd verdeeld tussen drie gelukkig winnaars, was dit niet de hoogste prijs die ooit werd gewonnen. Vrij recentelijk heeft de 84-jarige Gloria Mackenzie haar 2 dollar verveelvoudigt toen ze de 6 juiste nummers invulde tijdens de Powerball lotto. Na aftrek van belasting bleef er een mooi bedrag over van maar liefst 370,8 miljoen dollar.

Drama verhalen over loterijwinnaars

Toch is het niet allemaal koek en ei. Er zijn namelijk ook enkele drama verhalen bekend over loterijwinnaars. Zo won de 16 jarige Callie Rogers 1,9 miljoen pond. De jonge dame wist niet hoe ze met het geld moest omgaan en het ging goed mis: ze spendeerde bijna al haar geld aan shoppen, cocaïne, vakanties, cocaïne... en cocaïne. Het duurde dan ook maar 6 jaar voordat ze volledig bankroet was en ze een baantje moest nemen als serveerster om haar twee kids te onderhouden.

Geld lenen aan zogenaamde “vrienden”

We hebben ook een zielig verhaal voor je: Billie Bob Harrell Jr. won 31 miljoen dollar in de Texas Lottery. Dat klinkt fantastisch, en dat was het ook. Hij was vrij bescheiden en kocht een huis en wat auto's en dergelijke. De rest leende hij uit aan zogenaamde 'vrienden' en familie die ineens kwamen opdraven toen hij het fortuin won. Uiteraard kreeg hij het geld dat hij uitleende nooit meer terug en het duurde dan ook maar twee jaar totdat de arme man failliet was. In 1999 pleegde hij zelfmoord.

Een eigen zaak en een moordzuchtige schoonzus

Tenslotte hebben we het verhaal over Jeffrey Damper. Hij won 20 miljoen dollar en opende een eigen zaak met het geld. Klinkt als een goede en solide investering, toch? Zijn schoonzus dacht er echter anders over. Zij en haar vriend schoten Damper neer in een busje, zodat zij er met het geld vandoor konden gaan. Ze werden gelukkig opgepakt en zitten nu levenslang in de gevangenis voor moord.

Loten kopen

Laat deze verhalen je echter niet tegen houden toch enkele loten te kopen. De kans dat jou iets als bovenstaands gebeurt is natuurlijk erg klein. En nu je weet wat er kan gebeuren ben je natuurlijk ook een stuk voorzichtiger. Je moet natuurlijk ook nog eens eerst winnen. Een lot kun je vandaag de dag ook eenvoudig online kopen. Kijk bijvoorbeeld op Kraslotloterijen.nl of Kraslotenkrassen.com voor online krasloten. Deze kun je zelfs zonder download uitproberen. Wie weet is vandaag je geluk je goed gezind.

Luxe vakantie

Luxe miljonairsvakantie

Het is het moment waar, door de meeste een jaar lang naar uitgekeken wordt. Er wordt jaarlijks veel geld aan uit geg

> Lees meer
Miljonair gadgets

Wanneer je een fortuin hebt verdiend, misschien met werk of met een loterij, dan wil je je huis natuurlijk graag oppimpen met wat leuke mil

> Lees meer
Accessoires voor de rijken

Accessoires voor rijke mensen

Op straat worden ze direct herkend, dames en heren die veel te besteden hebben. Je herkent ze aan de dure kled

> Lees meer