Wordt miljonair met gokken

Er zijn veel verschillende manieren waarop je miljonair kunt worden. Eentje is natuurlijk om heel hard te werken of bijvoorbeeld iets uit te vinden. Maar je kunt ook je geluk beproeven door online te gokken en daarmee miljonair te worden! Er zijn genoeg mensen die het hebben klaargespeeld, dus waarom zou het jou niet lukken?

Annette Obrestad: de online poker miljonair

Een goed voorbeeld van iemand die met gokken veel geld heeft verdiend is de Noorse Annette Obrestad, en wel met online poker. Ze won op haar 18de het main event van de World Series of Poker en harkte daarmee 1 miljoen Engelse ponden binnen. Hoe ze daar terecht kwam? Door op het internet online toernooitjes te spelen. Door veel freerolls te winnen, won ze tickets voor real-money toernooien, die ze vervolgens ook weer won. Daardoor kreeg ze veel prijzengeld binnen waarmee ze andere toernooien speelden. De toernooien werden steeds groter, en de prijzen ook. Het resultaat; tot en met juni 2011 won ze 3,7 miljoen dollar in allerlei live events. Maar het begon allemaal met online toernooitjes. Online poker kan je dus zeker miljonair maken! Bezoek een pokerroom review & bonus portaal voor alle mogelijkheden en informatie. Bezoek de start voor Nederlandse pokeraars van pokerenonline.info met speluitleg, pokerroom reviews & bonus info.

Online bingo miljonair

Ook met het spelletje bingo kun je eenvoudig miljonair worden. Dat bewees de Britse John Ochard. Met bingo spelen op een batman bingo machine haalde hij met een inzet van 30p. de ultieme hoofdprijs binnen. Meer dan 5,8 miljoen pond werd er bijgeschreven op zijn rekening. Dit is meteen de hoogste prijs die ooit is gewonnen met online bingo. Het fijne aan deze game is dat je er in principe niets voor hoeft te leren. Dit is een online gokspel dat praktisch iedereen kan spelen (Tip: bingospelenonline).

Kleding shoppen als miljonair

Wanneer je miljonair bent, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleding te dragen. Kleren maken de man (en de vrouw), dus een goede ou

> Lees meer
Luxe vakantie

Luxe miljonairsvakantie

Het is het moment waar, door de meeste een jaar lang naar uitgekeken wordt. Er wordt jaarlijks veel geld aan uit geg

> Lees meer
Rijkste vrouwen van de wereld

Hoewel de top van rijkste mensen ter wereld voornamelijk wordt aangevoerd door mannen, zijn vrouwen ook goed voor enkele miljarden. Veel vr

> Lees meer