Luxe miljonairsvakantie

Het is het moment waar, door de meeste een jaar lang naar uitgekeken wordt. Er wordt jaarlijks veel geld aan uit gegeven en het zorgt ervoor dat je weer helemaal klaar bent voor de rest van het jaar. We hebben het natuurlijk over de vakantie. Hoewel veel mensen al luxe op vakantie gaan laten we je in deze blog kennis maken met de manier waarop rijkelui op vakantie gaan! Ontdek hoe deze drukbezette mensen hun rust vinden, zodat ze weer de kracht hebben om door te gaan!

Vakantiehuis op een onbewoond eiland

Het is een van de meest besproken vakantiesoorten, omdat het voor vele zo onbereikbaar is. Een vakantie op een onbewoond eiland. Genieten van het uitzonderlijk goede weer, de luxe van een eigen vakantiehuis en de totale privacy van een eiland waar niemand woont. Je kunt letterlijk doen en laten wat je wil! Zwemmen in een warme fel blauwe oceaan of eten van de talloze tropische vruchten die in het wild groeien! Bekijk de mogelijkheden eens op portalen als Ziezo vakantiehuizen.

Wereldreis per cruiseschip

De meeste vakanties duren slechts een paar weken, maar voor de personen die echt hun leven willen verrijken zijn er wereldreis cruises van meerdere weken. Hierdoor kun je genieten van een zonsondergang op de meest spectaculaire locaties en comfortabel reizen tussen de talloze bestemmingen. Onderweg genieten van de mooiste theatershows en genieten van de culinaire gerechten van beroemde chef-koks. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cruise? Kijk eens op dit cruisevakantiesonline portaal voor de bestemmingen en de luxueuze cruiseschepen te bekijken.

Privé vliegtuig

Twee uur van tevoren aanwezig zijn, goed opletten dat de bagage het toegestane gewicht niet overschrijd. Lange rijen voor het inchecken en het genot van baby gehuil in een onontkoombare omgeving. Veel miljonairs onthouden zich van al deze stress en vliegen naar hun bestemming met een privé vliegtuig! Hier kunnen ze in alle rust reizen of tijd besteden aan hun familie. Ze stijgen op van een vliegveld in de buurt en landen dicht bij hun bestemming, zodat ze maximaal kunnen ontspannen.

Accessoires voor de rijken

Accessoires voor rijke mensen

Op straat worden ze direct herkend, dames en heren die veel te besteden hebben. Je herkent ze aan de dure kled

> Lees meer
Spelregels Weekend Miljonairs

Weekend Miljonairs, Who Wants To Be a Millionaire... het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is ongetwijfeld een van de leukste en sp

> Lees meer
Kleding shoppen als miljonair

Wanneer je miljonair bent, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleding te dragen. Kleren maken de man (en de vrouw), dus een goede ou

> Lees meer