Kleding shoppen als miljonair

Wanneer je miljonair bent, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleding te dragen. Kleren maken de man (en de vrouw), dus een goede outfit is essentieel. Er zijn enkele basis regels die je in gedachten moet houden wanneer je kleding gaat shoppen als een miljonair:

Koop kleding van dure merken.

Wanneer je dure kleding draagt, kun je namelijk bewijzen dat je het kunt betalen zonder letterlijk je geld bij iemand onder de neus te schuiven om te laten zien hoeveel je hebt. Dure merken doen het daarom altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan Dolce & Gabbana, Gucci, Prada en meer gelijksoortige merken. Nee, deze zul je niet terug vinden bij online shops als Zalando, Uniqkleding of Wehkamp. Nee, als je voor dergelijke kleding gaat, dan laat je je kleden in een kleding speciaalzaak.

Loop niet te koop met je dure garderobe

Het is belangrijk om te laten zien dat je dure merken draagt, maar dat betekent niet dat je overal een gigantisch merk logo op moet hebben staan. Als miljonair kun je er beter voor kiezen om kleding met subtiele merken te dragen, of anders maximaal één kledingstuk met een opvallend merkje. Miljonairs zijn meestal namelijk vrij bescheiden, dus als je te veel te koop loopt met je garderobe, dan wordt je niet serieus genomen als miljonair.

Kledingtips voor miljonair dames

Er is één regel die sowieso opgaat voor miljonairdames: Draag hakken schoenen en chique kleding. Ga dus niet voor te korte rokjes, maar voor een zakelijke rok tot net boven de knie. Dump de dikke vesten en kies in de plaats daarvan een colbertje. Vergeet de platte, lompe laarzen zoals Uggs en ga juist voor een elegante hakkenschoen, ook wel pumps genoemd. Met pumps aan je voeten wordt je outfit direct chique. Maak je kledinglook af met een lekkere dames parfum. Maar let op! Ook hier is de keuze voor een premium geur een must!

Kledingtips voor miljonair heren

Ook voor de heren hebben we een paar belangrijke tips: nette schoenen zijn een must. Deze staan natuurlijk schitterend onder een chique zakelijk pak. Maar nette schoenen staan ook mooi onder een casual jeans. Zo kun je eenvoudig een gelikte look creëren zonder té chique voor de dag te komen. Een t-shirt kan echt niet. Een blouse is een must (van een topmerk natuurlijk). Ook deze is te combineren met een chique pak én een casual jeans. Je ziet er dus altijd uit om door een ringetje te halen.

Online miljonair worden

Online geld verdienen is iets wat veel mensen nog steeds een beetje raar vinden. Men denkt al snel dat het een scam is, maar dat is in veel

> Lees meer
Miljonair worden door de loterij

Het is de droom van menig persoon: die dag dat alle cijfertjes op je lot of kraslot overeen komen met de getrokken nummers en je enkele mil

> Lees meer
Geld beleggen

Als de rente van de bank lager is dan de inflatie wordt het gespaarde kapitaal over tijd steeds minder waard. Er zijn daarom verschillende

> Lees meer